BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 4, 2013

penyesalan yang akan ditebus

assalamualaikum para stalker ter handsome dan ter comel :3 heehe
------------> BACA JE APA AKU NAK LUAHKAN NI <------------

MOOD :  sedih gila babi :')

awak :') saya nak minta maaf sangat sangat ! saya tak tahu nak buat apa selain salahkan diri saya sendiri , saya memang salah , banyak salah , dan banyak menyusahkan awak :( Saya rasa , sayalah punca kegagalan awak . awak jangan lah sedih lagi sebab result tuu ~ saya tahu , awak dah usaha sebaik habis ~ ingat tak , sampai tertidur tidur awak kat kelas saya :') hahaha ^-^ mesti penat sangat . mungkin takde rezeki :') awak , saya rasa macam nak pergi jumpa parent awak . saya nak minta maaf sangat sangat . kalau tak kerana saya mesti mereka akan bangga dengan awak :') saya ni dari dulu sampai sekarang , asyik menyusahkan orang je . mungkin hobi saya macam tuu kot ;') *mana tissue* ...........

awak , awak sayang kan saya ? awak, saya faham ;') dan saya mengerti sebagai anak , harapan ibubapa sangat mengunung . saya minta maaf , kalau saya hancurkan harapan ibubapa awak :') saya yang BERSALAH .

saya tak nak putuskan hubungan silaturahim antara kita , tak kan ! T^T faham ! okay , kali ni saya jujur , kadang kadang timbul rasa cemburu buta , tapi saya sembunyikan ,  saya tak nak sebab cemburu saya kita bergadoh . lebih baik berdiam dari berbicara :') saya tak tahu nak luah kan mana lagi , kat blog jelah .

terima kasih sebab sanggup buat kad harijadi saya :') pertama kali dapat kad harijadi . betul betul happy time tuu ^-^ saya simpan lagi dalam loker saya lagi. hehehe :') awak, saya sayang awak sangat :')

saya dah bertekad , saya akan tebus semua salah saya , saya akan belajar pandai pandai , kerja bagus bagus :') dengan izin ALLAH , kalau ada jodoh tunggu lah rombangan . wahhh ~ mungkin memakan masa yg panjang impian ini . takpe . Insya Allah .

dulu awak pernah tanya saya . kenapa sayang kat awak ? saya jawab " tiada sebab saya tak boleh sayangkan awak " awak kata tuu , lahh yang awak nak dengar :') saya pegang katakata awak :) segalanya .

(cinta itu biar berlandarkan syarak ( syarat ) perpandukan agama .

yaa Allah yaa rahman yaa rahimm ,
maafkanlah kesilapan hamba mu yg hina ini ,
dosa ibu bapa ku , dosa guru guru ku ,
dosa kaum muslimin dan muslimat sekalian ,
pimpinlah dan susun lah jalan hamba mu ini kejalan yg lurus ,
jauhkan lah kami dari maksiat ,
kuatkan lah iman kami ,
pendam kan lah rasa sayang hamba mu ini ,
tunjukkan lah rasa sayang hamba ini kepada nya ,
amiiin ya rabbalalamiiin :')

sekian ~